LEDIGT JOBB

Fullstack-utvecklare

booiq avatar

Utveckling • På plats • Heltid • Gävle

Läs mer om jobbet
booiq pattern, lediga jobb på Booiq

Ta nästa steg i din karriär med Booiq

En plats för innovation och personlig utveckling

Booiq är inte bara en arbetsplats, det är en plattform för innovation och personlig utveckling. Vi är ett företag som värdesätter varje individs unika bidrag och strävar efter att skapa en miljö där alla har möjlighet att växa och utvecklas till sin fulla potential. Som en potentiell medarbetare hos Booiq, kan du förvänta dig att bli en del av ett företag som är djupt engagerat i att driva förändring inom den kommersiella fastighetsbranschen. Vi tror på att utmana status quo och att ständigt sträva efter att förbättra och förnya oss.

Vår värdegrund, som består av respekt, öppenhet och nytänkande, är kärnan i allt vi gör. Vi tror att dessa värderingar är avgörande för att skapa en positiv arbetsmiljö och för att driva framgång inom företaget.

Vi förstår att varje individs karriärresa är unik, och vi är engagerade i att stödja den resan. Vi värdesätter nytänkande, kreativitet och kunskap, och vi erbjuder alla våra medarbetare möjligheter att växa och utvecklas till sin fulla potential. Att vara en del av Booiq innebär också att ta på sig utmaningar. Vi tror att det är genom att utmana oss själva och gå utanför vår komfortzon som vi verkligen kan växa och utvecklas. Vi är här för att stödja varandra på den resan, och vi tror att tillsammans kan vi driva utvecklingsprocessen framåt.

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och vill vara en del av ett företag som värderar innovation, samarbete och personlig utveckling, då är Booiq rätt plats för dig. Vi ser fram emot att möta dig och att tillsammans forma framtiden för den kommersiella fastighetsbranschen.

Är du redo för en kodutmaning?

Är du redo att ta dig an vår spännande kodutmaning? Utmaningen är att skapa en mobilanpassad webbapplikation för att söka och gilla Pokémons. Vi är ivriga att se hur du använder din kreativitet och tekniska skicklighet för att lösa denna uppgift. Vem gillar inte Pokémons, liksom?!

KODUTMANING

Pokédex

booiq avatar

Utmaning • Webapp • Pokémons

Läs mer

Lediga jobb hos oss på Booiq

LEDIGT JOBB

Fullstack-utvecklare

booiq avatar

Utveckling • På plats • Heltid • Gävle

Läs mer om jobbet
booiq pattern, lediga jobb på Booiq